Η Εταιρεία μας

H Εταιρεία Περρακης GRASSP

 
Η εταιρία ΠΕΡΡΑΚΗΣ-GRASSP, μια πολύ έμπειρη κατασκευαστική εταιρεία, δραστηριοποιείται στον κλάδο της επεξεργασίας ξύλου. Ασχολείται δυναμικά και με την κατασκευή ομογενών επιφανειών (Corian). Σε σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επαγγελματίες και ιδιώτες, με σοβαρότητα και συνέπεια.

Στο δυναμικό μας μετράνε μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με πελατολόγιο που περιλαμβάνει, ξενοδοχεία, τράπεζες, νοσοκομεία, ιατρεία, χώρους εστίασης, εμπορικά καταστήματα, παιδικούς σταθμούς, γραφεία, κατοικίες κα.

Η κατεργασία των υλικών γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα, με χειρισμό μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών για μεγαλύτερη ακρίβεια και τέλεια εφαρμογή.

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ειδικές κατασκευές, άριστης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Ειδικά στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού αναλαμβάνουμε τις επιθυμητές κατασκευές από την αρχή μέχρι το τέλος προσφέροντας οικονομικότερες λύσεις και ελεγχόμενο χρονοδιάγραμμα. Ιδιαίτερα στο τμήμα του εστιατορίου ενός ξενοδοχείου αναλαμβάνουμε την κατασκευή μπουφέδων είτε βοηθώντας στο σχεδιασμό είτε υλοποιώντας υπάρχοντα σχέδια (concept 2 Reality) αφού διαθέτουμε:

1. Τμήμα μεταλλικών κατασκευών
2. Τμήμα ξυλουργικό για επενδύσεις οποιασδήποτε κατηγορίας (μελαμίνη, MDF, κόντρα πλακέ θαλάσσης) αφού διαθέτουμε και οργανωμένο βαφείο με καταράκτες
3.Τμήμα ομογενών επιφανειών (CORIAN) για πάγκους εργασίας

Με όπλο μας την δημιουργικότητα, το πάθος και την ποιότητα κατασκευής, καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη με εγγυημένο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Perrakis Design 01
Perrakis Design 02
Perrakis Design 03